18. juni 2011
16:00

På Herr Nilsen
Inngang kr 100,-.

Dette er en av sesongens sterke lag med mainstream jazz. Alle fem musikerne er veteraner i norsk jazz med en mengde plateinnspillinger og festivalkonserter bak seg. Pastor’n har rundet de 80, men still er going strong. Blåserekka med Diffen og Totti, ikke helt unge de heller, har gitt mangt et bankende jazzhjerte gode opplevelser. Herrene Janson og Wahlen er noe av det stødigste på rytmen alle solister kan tenke seg.

Se også www.hidi-music.no

Ditlef Eckhoff – trompet
Einar «Pastor’n» Iversen – piano
Totti Bergh – tenorsaksofon
Sture Janson – bass
Eyvind Wahlen – trommer

11. juni 2011
16:00

 

På Herr Nilsen
Inngang kr 100,-.

Pastor’n & Staffan boltrer seg i The Great American Songbook. Einar “Pastor’n” Iversen er Norges beste pianist i Tommy Flanagan/Wynton Kelly/Hampton Hawes-tradisjonen, gitaristen Staffan William-Olsson er kjent fra The Real Thing og Sharp 9, og Daniel Franck på kontrabass og Hermund Nygård på trommer er den lydhøre rytmeseksjonen i denne kammermusikalske begivenheten.

Einar «Pastor’n»  Iversen – piano
Staffan William-Olsson – gitar
Daniel Franck
– bass
Hermund Nygård – trommer

1. juni 2011
20:00


På Herr Nilsen
Inngang kr 100,-.Jerry Bergonzi (US) – tenorsaksofon
Dag Arnesen – piano
Sigurd Ulveseth – bass
Frank Jakobsen – trommer

8. juni 2011
20:00


På Herr Nilsen
Inngang kr 100,-.


Etter over 4 år i New York flytter gitarist Bjørn Vidar Solli nå hjem til Norge. I den anledning har han tatt med seg NYC-bandet sitt for å gjøre en omfattende Europa-turné.
 

Kvartetten ledes av Solli som gitarist og hovedkomponist. I tillegg har han med den strålende pianisten Randy Ingram, som er en av de aller beste pianistene i New York og nylig fikk svært gode omtaler i New York Times og Downbeat for sin siste plate «The Road Ahead». Det er også med et stjernelag av et komp bestående av bassist Phil Donkin (Kenny Wheeler, Quincy Jones, Marc Copeland, Kurt Rosenwinkel etc) og trommisen Jochen Ruckert (fra Pat Metheny, Kurt Rosenwinkel Group etc.).

 

Bandet spiller melodiøs og engasjerende moderne jazzmusikk med et tydelig New York-preg. Originalkomposisjoner blandes med standards og andre jazzklassikere.

Bjørn Vidar Solli – gitar
Randy Ingram – piano
Phil Donkin – bass
Jochen Rueckert – trommer