3. juni 2017
16:00

På Herr Nilsen. Inngang kr 200,-/ 100,- for musiker/student
Dørsalg – kort/kontant

Janice Harrington (USA) bodde i Oslo en gang på 80-tallet. Hun opptrådte på jazzklubbene Hot House og Jazz Alive, lagde TV-show og turnerte rundt i landet. Hadde dessuten et show som het «Girl Talk» med Karin Krog. Hun har bak seg en mangslungen karriere som både jazz- og bluesvokalist. Helt tilbake på 70-tallet jobbet hun i showbiz i selveste Las Vegas med både Frank Sinatra og Sammy Davis jr. Hun har også jobbet med Lionel Hampton, Lloyd Bridges, Nat Adderley og Jimmy Cobb som hun spilte inn en av sine CD’er med. Listen over store navn hun har samarbeidet med både på europeiske jazzfestivaler og i USA er for lang til å nevnes her. Imidlertid har hun siden tidlig på 80-tallet opprettholdt kontakt med saksofonisten Brinck Johnsen i alle disse årene.

Janice har flere ganger vært i Spania hvor de to har turnert med spansk komp. Senest 26. mars kom de sammen i Tyskland og feiret hennes 75-årsdag med brask og bram i den store St.Nikolai kirken, med ca. 500 gjester og 40 musikere. Dette var i byen Lûneburg utenfor Hamburg, hvor Janice bor sammen med sin trombonistektemann Werner Guertler, som vi forventer vil sitte inne med oss på Herr Nilsen.

 

For de som ikke har opplevd Janice Harrington i aksjon, kan vi love et heidundrende og sprudlende oppkomme med swingende jazzlåter fra øverste hylle i TGA songbook, med Brinck på bariton, Roy Hellvin på pianokrakken, Kristen Svendsen med bue og bass og den allestedsnærværende trommespiller Tom Olstad. Alle kjente veteraner i Oslos jazzliv. En gjeng for hvem alder er et fremmed fenomen og uten spor av substans!

 

Janice Harrington – vokal
Bernt Brinck-Johnsen – saksofon
Roy Hellvin – piano
Kristen Svendsen – bass
Tom Olstad – trommer