8. desember 2012
16:00

På Herr Nilsen
Inngang kr 150,-.

Kåre Garnes har vært aktiv på den norske jazzscene siden 70-tallet. Han har spilt på festivaler i inn- og utland, og vært etterspurt som bassist for utenlandske solister, og spiller nå med bl.a. Vidar Johansen Kvartett, Laila Dalseth, Changes for Mingus.

Svein Christiansen er en nestor blant norske trommeslagere. Foruten å være en av Norges mest etterspurte studiomusikere og slagverker i Kringkastingsorkestret, har han også utstrakt virksomhet som jazzmusiker på turneer og festivaler med bl.a. Terje Rypdal, Svein Finnerud Trio, Out to Lunch, Lonly Woman (ledet av bassisten Tine Asmundsen).

Jazzgitaristen, komponist/arrangøren og orkesterlederen Håkon Storm-Mathisen har i en årrekke vært en sentral skikkelse innenfor den moderne jazzen i Oslo. Han er også en nyskapende komponist for bl.a. storband, og har gjennomført prosjekter med en rekke av Norges beste band og solister. Som komponist er han kjent for sin bruk av avanserte rytmiske strukturer, og tydelig påvirkning fra rock og annen samtidsmusikk. Til daglig underviser han ved Norges Musikkhøgskole.

Trioens repertoar tar utgangspunkt i jazzens standardlåter.

 

Håkon Storm-Mathiesen – gitar
Kåre Garnes – bass
Svein Christiansen – trommer