10. mai 2014
16:00

På Herr Nilsen. Inngang kr 150,-.
Dørsalg

Tre år på rad har Peter Asplund gjestet Jazzklubben Fasching i Stockholm med sitt eget storband bestående av solister fra Sveriges jazzelite. Og nå kommer showet for første gang til Oslo og Herr Nilsen, og denne gangen gjør han showet med Prime Time Orchestra fra Sandvika.

På programmet står alt fra Peters egna komposisjoner til klassisk storbandsjazz. Akkurat slik som showet pleier å være i Stockholm loves det hemmelige gjester. Gå ikke glipp av denne festen på Herr Nilsen der Peter Asplund knytter sammen tradisjoner med det beste fra den moderne storbandmusikken.

Prime Time Orchestra fra Sandvika ble startet i 1981 og er i dag et av de ledende storband i Norge. Orkesteret har utmerker seg som et prosjekt- og konsertband, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister. I bandets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle og semiprofesjonelle musikere. Orkesterets faste musikalsk leder de siste årene er Tarjei Grimsby, allsidig trombonist og ansatt i Det Norske Blåseensemble i Halden.

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund og Margareta Bengtson (Sverige), musikalsk leder Mats Hålling (Sverige), med Robert Nordmark og Isabella Lundgren (Sverige) og med Nelson Faria og Gustavo Tavares (Brasil). Prime Time Orchestra har dessuten spilt konserter med gitaristene Staffan William-Olsson og Frode Kjekstad, salsapianist Sverre Indris Joner, Frank Zappa-arrangør og trombonist Niclas Rydh fra Bohuslän Big Band (Sverige) og samtidskomponist og gitarist Jono El Grande, som har alle vært flotte musikalske opplevelser.

 

Peter Asplund – trompet
Prime Time Orchestra