11. mai 2016
20:00

På Herr Nilsen. Inngang kr 200,-.
Dørsalg – kort/kontant

De kommer på turné til Herr Nilsen (@Oslo) med en ny skive i ermet – «In Transit».
 
Den nå 63-årige ekstraordninære pianisten har de siste 5 årene turnért med to danske jazzmusikere: bassist Richard Andersson og trommeslager Anders Mogensen. På oppfordring fra Phil har trioen nå spilt inn og utgitt sin første trio cd. Resultatet er en telepatisk og stemningsfull cd med fokus på jazzdrive og kreativitet som gir et klart bilde av at jazzen hverken er død eller lukter rart – slik som Frank Zappa en gang uttrykte..
 
Phil Markowitz har siden midten av 70-tallet tilhørt den absolutte elite blant jazzpianister og har turnért og spilt inn musikk med storheter som Toots Thielemans, David Liebman, Saxophone Summit og Chet Baker.
 
Anders Mogensen har siden starten av 90-årene vært en av de mest etterspurte musikere på den europeiske jazzscenen. Han har turnért og gjort innspillinger med musikere som Bob Berg, Brecker Brothers, Gary Peacock og er i dag fast medlem av Jerry Bergonzi Quartet.
 

Richard Andersson har i løpet av de siste 5 årene markert seg som en av de mest lovende yngre jazzbassister i rekken av fantastiske danske jazzbassister. Han har gjort innspillinger med musikere som Tony Malaby, Jeff “Tain” Watts og Joey Calderazzo.
 
Sjekk ellers ut
http://www.philmarkowitzjazz.com/
 

Phil Markowitz – piano
Richard Andersson – bass
Anders Mogensen – trommer