26. april 2014
16:00

På Herr Nilsen. Inngang kr 150,-.
Dørsalg

Den norske gitaristen Stian Swensson har de seneste årene blitt et kjent navn på den københavnske jazzscene. Hans smakfulle blanding av tradisjonell og moderne jazzgitar satt sammen med inspirasjon fra oppveksten i det norske musikkmiljøet, har gjort han til en mye brukt musiker som opptrer i mange forskjellige sammenhenger.

Med sitt eget prosjekt Stian Swensson Trio har Stian bygd opp et fundament som gir han mulighet til å utnytte sitt fulle potensiale som gitarist, komponist og bandleder. Bandet, som har base i København, har gjort en lang rekke konserter på blant annet Copenhagen JazzHouse, Huset i Magstrædet, og Copenhagen Jazzfestival. I løpet av mars 2012 var bandet på en skandinavisk turne med flere suksessfulle konserter i Norge og Sverige.

Musikken kan beskrives som en hardtsvingende blanding av nordisk og amerikansk jazz som fremføres med et samspill bygd opp gjennom flere års øving og konsertvirksomhet. I Stian Swensson Trio møtes norsk og svensk oppvekst med den danske hverdagen.

Stian Swensson (NO) -­ gitar
Paul Hinz (SWE) – bass
Daniel Johansson (SWE) -­ trommer