12. mars 2016
16:00

På Herr Nilsen. Inngang kr 200,-.
Dørsalg – kort/kontant

Da det legendariske jazzspillestedet Montmartre i København skulle gjenåpnes i mai 2010 var Carl og Anders noen av de første som ble kontaktet. De ble da bedt om å spille med saksofonlegenden Bill Evans. Deretter ønsket de at deres triosamarbeid skulle inkludere en internasjonal saksofonist og raskt ble det en realitet å presentere trioen med Jerry Bergonzi.

Anders har fått mulighet til å utvikle sitt trommespill ved samarbeid med saksofonister som Bob Berg, David Liebman, George Garzone, Petter Wettre, Hans Ulrik, Tomas Franck, Rick Margitza og Gary Thomas.

Carl er en av de mest spennende pianistene på den danske jazzscenen. Carl spiller for tiden også med Jerry’s eget band og turnérer internasjonalt med sin egen trio.

Finske Johnny Åman, nå bosatt i Malmø, er en av de mest benyttede bassistene i Sverige. Han har turnért over hele Europa og det meste av Asia.

Jerry Bergonzi hører til den absolutte verdenseliten av tenorsaksofonister. Til daglig er Jerry er professor ved New England Conservatory of Music og han er internasjonalt kjent for sine improvisasjonsbøker. Han har turnért med en perlerekke av internasjonale jazzartister, bla. Mike Stern, Adam Nussbaum, Dave Brubeck og Joey Calderazzo. Saksofonikonet Michael Brecker betegnet ham kort og godt som verdens beste saxofonist!

I løpet av de siste årene har Winther/Åman/Mogensen foretatt en rekke turnéer med saksofonlegenden Jerry Bergonzi.

Jerry Bergonzi – saksofon
Carl Winter – piano
Johnny Åman – bass
Anders Mogensen – trommer