9. oktober 2010
16:00


På Herr Nilsen
Inngang kr 100,-.

Laila Dalseth står internasjonalt sterkt. Hun har en rekke strålende kritikker både for konsertvirksomhet hjemme og for jobber og turnéer i Europa, Sørøst-Asia og USA , samt for sine ca. 25 plateinnspillinger med egen kvintett og med utenlandske toppmusikere. Laila har rukket å vinne Spellemannsprisen for årets jazzplate tre ganger, og i tillegg er hun tildelt Norsk Jazzforums høyeste utmerkelse ”Buddy prisen”, ”Gammleng-prisen” og Oslo Jazzfestivals ”Ella pris”.

Totti Bergh (saxofoner) har vært en markant aktør i norsk jazz siden begynnelsen av 1950-årene, og har turnert Europa, Sør-øst Asia og USA. Totti har medvirket som solist på 30 CD jazzinnspillinger med norske og utenlandske musikere hvorav 7 innspillinger i eget navn som har fått glimrende kritikker hjemme og ute. Han er også tildelt ”Buddy prisen”, ”Reenskaug-prisen”, ”Gammleng- prisen” og Oslo Jazzfestivals ”Ella pris”.

Musikerne som er med Laila er velkjente for de fleste publikumerne og spiller ofte med i kvintetten:

Per Husby har vært aktiv i det norske jazzmiljøet fra tidlig på 70-tallet, og etter omfattende studier har han siden vært yrkesmusiker. Han har deltatt på utallige plateinnspillinger både som arrangør og komponist, og som pianist med norske og utenlandske musikere. I eget navn har han utgitt flere plater hvorav 1 ble belønnet med Spellemannsprisen. Internasjonalt står Husby meget sterkt med en rekke glimrende kritikker i utlandet. Han ble tildelt Buddy-statuetten i 1989.

Sture Janson spiller i en rekke band, både innen klassisk – som i Operaorkestret – og jazz, og du kan høre ham med bl a Ditlef Eckhoff, Einar Iversen og Halvard Kausland.

Svein Christiansen – kjent fra en rekke storband og orkestre, og blant annet bandet «Out to Lunch». Han har medvirket på en rekke utgivelser, f eks med Karin Krog, Knut Riisnæs, Jon Eberson og Dag Arnesen, og spiller bl a i kvintetten Lonely Woman med bassist Tine Asmundsen.

Laila Dalseth – vokal
Totti Bergh – tenorsaksofon
Per Huseby – piano
Sture Janson – bass
Svein Christiansen – trommer
[email_link]