9. februar 2013
16:00

På Herr Nilsen
Inngang kr 150,-.
Vinterjazz

I sin nye trio ”Electric” har Terje Gewelt fått med seg den amerikanske mestertrommeslageren Adam Nussbaum og den svensknorske gitarvirtuosen Staffan William-Olsson. Sammen utgjør de en fulladet trio det vil slå gnister av.

Musikken kan beskrives som melodisk, dynamisk og inviterende instrumentaljazz.

Terje Gewelt har utgitt 10 CD-er i eget navn, og den siste ”Spindrift” ble utgitt i november 2012. Han har samarbeidet med internasjonalt kjente musikere som Billy Cobham, Andy Summers (Police), John Surman og Michael Shrieve (Santana). Terje Gewelt medvirker som bassist på over 100 plateinnspillinger med norske og utenlandske, kjente musikere.

Adam Nussbaum har lenge vært blant de mest respekterte og anerkjente jazztrommeslagerne i verden. Han har spilt med stjernemusikere som John Scofield, Gary Burton, Sonny Rollins og Michael Brecker. Adam Nussbaums trommespill kan høres på et stort antall kritikerroste CD utgivelser.

Staffan William-Olsson er en av Skandinavias ledende jazzgitarister og kjent for sitt grensesprengende, virtuose gitarspill. Han har lenge vært medlem av suksessgruppene ”The Real Thing” og ”Hawk on Flight”. Staffan har samarbeidet med et utall av kjente, skandinaviske musikere og har gitt ut 7 CDer i eget navn.

www.facebook.com

Terje Gewelt – fretless bassgitar
Staffan William-Olsson – gitarer
Adam Nussbaum (US) – trommer